Παροχή υπηρεσιών Contract

Εξειδικευμένα συνεργεία εγγυώνται για το άριστο αποτέλεσμα, στους προβλεπόμενους χρόνους και με το χαμηλότερο κόστος

Επιμετρήσεις χώρων

Αναλαμβάνουμε την καταγραφή των αναγκών κάθε επαγγελματικού έργου καθώς και την επιμέτρηση των χώρων & επιφανειών για τον ακριβή υπολογισμό της ποσότητας των υλικών (μοκέτας, δαπέδου, υφασμάτων κτλ.) που θα χρειαστούν,έχοντας την ευθύνη για την ασφαλή κατασκευή και ορθή εφαρμογή των προϊόντων μας.

Ραφές υφασμάτων & Ταπετσάρισμα επίπλων

Προσφέρουμε υπηρεσίες ραφής & ταπετσαρίσματος επίπλων για οποιαδήποτε ανάγκη επαγγελματικού έργου μέσω των εξειδικευμένων και πολύπειρων, δοκιμασμένων, συνεργατών μας. Εξυπηρετούμε ειδικές κατασκευές κουρτινών, διαφόρων ειδών ραφής, καθώς και ταπετσαρίσματος επίπλων, κατασκευή μαξιλαριών για εφαρμογή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, κατασκευή κουβερλί, ράννερ, τραπεζομάντηλων, πάντα σε συνεργασία με τον πελάτη ή το συνεργαζόμενο αρχιτεκτονικό γραφείο για το βέλτιστο, αξιόπιστο αποτέλεσμα.

Τοποθετήσεις υλικών

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για την τοποθέτηση των υλικών και προϊόντων της συλλογής μας (κουρτινών,συστημάτων σκίασης , ταπετσαριών τοίχου, μοκετών, πατωμάτων, κτλ), από έμπειρα, συνεργαζόμενα εκπαιδευμένα συνεργεία, έτσι ώστε να γίνει η ολοκλήρωση του έργου στον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης – καθώς και ο τελικός έλεγχος για την σωστή και ορθή λειτουργία τους.

Υποστήριξη μετά την πώληση

Διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνική βοήθεια για οποιαδήποτε επισκευή ή αποκατάσταση υλικού μπορεί να προκύψει ανάγκη σε υλικά-προϊόντα που έχετε προμηθευτεί από την επιχείρηση μας, σε επαγγελματικά έργα που έχουμε αναλάβει. Είμαστε κοντά σας, όποτε μας χρειαστείτε, παρέχοντας σας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ‘after sales service’.